Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Ruian Zhenghao international trade co.,ltd

καλής ποιότητας Γραμμή παραγωγής συσκευασίας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γραμμή παραγωγής συσκευασίας για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Ruian Zhenghao international trade co.,ltd

1 2 3 4 5 6
Ruian Zhenghao international trade co.,ltd Ruian Zhenghao international trade co.,ltd Ruian Zhenghao international trade co.,ltd Ruian Zhenghao international trade co.,ltd Ruian Zhenghao international trade co.,ltd Ruian Zhenghao international trade co.,ltd
συνεργείο Coffe coffe φραγμός

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Εξαγωγή pc : < 10%

Η ομάδα Onepaper, που αποτελείται από τη Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Onepaper πόλεων Wenzhou, το ΕΠΕ, τη Co. τεχνολογίας μηχανημάτων Dadu, το ΕΠΕ και ακριβώς τη βιομηχανική Co. (του Χογκ Κογκ), ΕΠΕ, ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του μετα-επεξεργαμένος εξοπλισμού οικιακού εγγράφου και άλλης μηχανής συσκευασίας.

 

Το προϊόν μας έχει περάσει το Ι S Ο 9 0 0 1 ποιοτική πιστοποίηση και πιστοποίηση CE. Έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές εσωτερικές και διεθνείς επιχειρήσεις σε τέτοιες βιομηχανίες όπως το φαρμακείο, τα τρόφιμα, τις καθημερινές χημικές ουσίες, το υλικό & τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τις αυτοκινητικές συναρμολογήσεις, τα πλαστικά, την ψυχαγωγία, το έγγραφο ζωής, κ.λπ.

 

Επιπλέον, η ομάδα με την πλήρεις εμπειρία και τη δημιουργικότητα έχει συσσωρεύσει ορισμένους πελάτες και ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους όπως APP、 το πρόστιμο, Nepia, Vinda, Deli, TRUECOLOR, BEIFA, ο αδελφός, η GLAD, κ.λπ. Επίσης μπορούμε να παρέχουμε το σχέδιο εξατομίκευσης για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Εν τω μεταξύ, μπορούμε να παρέχουμε τους πόρους και τη τεχνική υποστήριξη για να βοηθήσουμε τον πελάτη για να χτίσουμε το ιδανικό εργοστάσιό τους.

 

Τώρα τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι αυτόματη γραμμή παραγωγής συσκευασίας εγγράφου ιστού πεδίων, μαλακή συρμένη γραμμή παραγωγής συσκευασίας του προσώπου ιστού αυτόματη, μεγάλη τέμνουσα μηχανή εγγράφου τροχιάς αυτόματη, αυτόματη μαλακή συρμένη μηχανή συσκευασίας του προσώπου ιστού υψηλής ταχύτητας, αυτόματος συλλογικός θερμικός εγγράφου πεδίων συρρικνώνεται τη μηχανή συσκευασίας, την πολυσύνθετη αυτόματη μηχανή χαρτοκιβωτίων, την αυτόματη μηχανή πλήρωσης περίπτωσης και άλλα είδη μηχανής συσκευασίας. Η ομάδα Onepaper αναμένει να συνεργαστεί με σας για τα αμοιβαία οφέλη και να χαιρετίσει ειλικρινά την επίσκεψή σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Ruian Zhenghao international trade co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. catherine xie

Τηλ.:: 86-188-1515-1008

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)